Halil Ibrahim Ceyhan je najpopularniji turski glumac na mrežama u poslednjih mesec dana

Turski glumac Halil Ibrahim Ceyhan sada je na potpuno novom putu karijere nakon što je postao popularan sa svojim projektom TV serije pod nazivom Emanet.

Halil Ibrahim Ceyhan je najpopularniji turski glumac na mrežama u poslednjih mesec dana

Foto Credits: IMDB

Glumac, koji je za sada završio svoj put u dnevnim TV serijama zakoračivši u serije na mejnstrim televizijskim kanalima, kao što je i Sila Turkoglu, sa kojom je neko vreme bio partner, nastavlja da se uzdiže korak po korak u svojoj karijeri.

Halil Ibrahim Ceyhan, koji je svojim likom Murata osvojio divljenje obožavatelja u TV seriji Kirli Sepeti, koja je nedeljom uveče postizala i postiže dobar rejting, polako počinje da dolazi do izražaja u priči serije, ali svi znaju da njegovo ime nije napisano u glavnoj ulozi.

Međutim, čak i ako njegovo ime nije napisano u glavnoj ulozi, možete videti da se o imenu Halila Ibrahima Ceyhana često govori na društvenim mrežama kao o imenu koje “krade” slavu glavnim ulogama.

Preko 2 miliona poruka

Mnoga poznata imena su glavni glumci TV serija u kojima se pojavljuju, ali Halil Ibrahim Ceyhan uspeo je da nadmaši sva ova imena po uspehu na društvenim mrežama.

Prema rezultatima Digilupovog mesečnog istraživanja, Halil Ibrahim Ceyhan postao je glumac o kome se najviše pričalo na društvenim mrežama za mesec dana sa više od 2 miliona poruka.

Na listi gde je Engin Akyurek bio drugi; Ilhan Sen, Burak Deniz, Recep Usta, Engin Altan Duzyatan, Yigit Kocak, Burak Berkay Akgul, Mert Ramazan Demir i Serkan Cayoglu zauzimaju svoje pozicije u top 10.

Evo i kompletne rang liste.

View this post on Instagram

A post shared by DigiLUP (@digilup)

NOVO - Elcin Sangu se i dalje ističe na društvenim mrežama

By: TV Exposed