Kraj za seriju Alev Alev / U plamenu pre nego što je bilo predviđeno?!

Turska serija Alev Alev / U plamenu donela je upečatljivu priču. Priču, koja će polako da se privodi kraju jer se serija završava.

Kraj za seriju Alev Alev / U plamenu pre nego što je bilo predviđeno?!

Prema pisanju Birsen Altuntas, finale ove serije će biti ranije nego što je najavljeno. Prvi plan je bio da serija ima finale u epizodi 30. Međutim, u poslednjih nekoliko epizoda beleži se pad rejtinga ove serije, što dovodi do toga da kraj bude ranije. Zvanično je potvrđeno da je datum finala pomeren, ali ne i za koji dan. Kako trenutno stvari stoje, finalna epizoda serije će biti epizoda 26. Dakle, do kraja ove serije ostalo nam je još tri epizode.

Radnja serije se zasniva na životima tri žene, koje žive u različitim sredinama. Pratimo svakodnevni porodični život prepun nasilja, pravde i lepote. Životi ovih žena se ukrštaju nakon ogromnog požara na mestu gde su se sve tri nalazile istovremeno... Uloge u ovoj seriji tumače Hazar Erguclu, Dilan Cicek Deniz i Demet Evgar. Serija se radi u produkciji kompanije Ay Yapim. Sve epizode turske serije Alev Alev / U plamenu sa prevodom možete gledati na MOVTEX.COM.

 NOVO - Pauzirano snimanje turske serije Teskilat / Organizacija

By: Milt-TV Exposed