Damla Sonmez je srećna zbog serije Maviye Surgun / Plavi kavez

Damla Sonmez, koja se pred obožavaocima pojavila na televizijskom ekranu u seriji Maviye Surgun / Plavi kavez, srećna je što je preuzela ulogu u produkciji koja je efektna u smislu njene karijere.

Damla Sonmez je srećna zbog serije Maviye Surgun / Plavi kavez

Foto Credits: Haberturk

Glumica, koja se vratila na TV ekrane sa projektom Maviye Surgun / Plavi kavez nakon lika Dilrube u TV seriji Aziz, koja se pojavila na ekranu između 2021. i 2022. godine, smatra da joj je projekat već mnogo dao.

Objašnjavajući da joj je to bio veoma prijatan proces, Damla Sonmez je izjavila da im je ova priča od 26 epizoda pružila priliku da isprobaju nove stvari sledećim rečima:

"Veoma sam srećna. Moja profesija je isprobavanje novih stvari, učenje novih stvari. Bulent Sakrak je taj koji me najviše zasmejava. Nikad ne ćuti. Prošla je godina koju ću mnogo pamtiti po mnogim stvarima kroz koje ću proći u životu, a mnogo toga ću pamtiti i lično. Nadam se da će i svi uživati gledajući Maviye Surgun. Nadam se da će i naša priča tamo uticati na ljude.”.

Serija je snimana sedam meseci

Slično tome, čini se da će serijal Maviye Surgun / Plavi kavez ostaviti važan trag u životu Canera Cindoruka. Objašnjavajući da će serija, za koju je trebalo 7 meseci da se snima u naselju Selimiye u Marmarisu, doneti novi dah televiziji, glumac je rekao:

„Mislim da radimo čisto. Mislim da to može biti novi format koji će doneti dašak svežeg vazduha televiziji.“.

Caner Cindoruk je rekao i da su scene sa Damlom Sonmez i Serkanom Altunorakom, sa kojima je delio glavne uloge, bile zabavne i teške. Glumac je rekao: „Možemo biti opasni kada se okupimo. U prepunim binama. To je veoma ukorenjeno u nama".

NOVO - Druga sezona serije Ates Kuslari / Vatrene ptice donosi nova uzbuđenja

By: TV Exposed