Ecem Calhan u seriji Ab-i Hayat

Ecem Calhan je jedna od mladih glumaca koji su kao mladi počeli da glume u serijama i stekli veliko iskustvo tako što su bili na setu sa značajnim imenima.

Ecem Calhan u seriji Ab-i Hayat

Rođena 1996. godine u Izmiru, glumica je prvo privukla pažnju TV serijom Kuzey Yildizi. Ecem Calhan, koja je osvojila divljenje publike likom Kamer Mollaoglu, učestvovala je na istom setu sa majstorskim imenima i stekla veliko iskustvo na setu ove serije snimane u Orduu. Biti u projektu kao što je Kuzey Yildizi bila je jedinstvena prilika za Ecem i glumica je uspešno završila ovaj proces od dve sezone.

Zatim je usledila serija Tozluyaka koja je počela na leto i trajala je 26 epizoda. Ecem Calhan, koja je zablistala svojim likom u ovoj TV seriji, omladinskoj priči, postala je popularno ime posebno na društvenim mrežama. Serija Tozluyaka je trajala 26 epizoda, ali se Ecem oprostila od serije mesecima pre finala.

Glumica, koja se ispostavilo da dobija ponude za nove projekte jednu za drugom, napravila je zapažen uspeh sa dve serije i 2023. počinje novom serijom. Prema vestima objavljenim u štampi, Ecem Calhan je uključena u glumačku ekipu TV serije Ab-i Hayat, u kojoj je duo Ebru Sahin i Birkan Sokullu preuzeo glavne uloge. Za glumicu, koja će tumačiti lik Mirey u seriji za koju je scenario napisala Nuran Evren Sit, važna je šansa da posle dve uspešne serije zaredom započne seriju sa velikom verovatnoćom uspeha.

Nova serija, u kojoj su u glumačkoj ekipi i Necip Memili, Gozde Seda Altuner i Aysegul Cengiz, biće emitovana na Star TV-u. Televizijska serija, koju potpisuje OGM Pictures, čini se da je projekat koji će zauzeti važno mesto u karijeri Ecem Calhan. Čini se da će 2023. biti godina u kojoj će ona nastaviti da blista, a mlada glumica svakim danom povećava bazu obožavatelja na društvenim mrežama.

NOVO - Da li i vas nervira Turkan iz serije Uc Kiz Kardes?!

By: TV Exposed