Poznato kada se nastavlja turska serija Uc Kiz Kardes / Tri sestre

Serija Uc Kız Kardes / Tri sestre, koja je počela da se prikazuje na Kanalu D prošle zimske sezone i adaptirana po istoimenoj knjizi Iclal Aydin, sprema se da udari novu sezonu kao “bomba”.

Poznato kada se nastavlja turska serija Uc Kiz Kardes / Tri sestre

Foto Credits: IMDB

Objavljen je datum kada će serija početi snimanje kadrova za nove epizode. Sa uspešnom izvedbom serije Uc Kiz Kardes / Tri sestre, očekuje se da će u drugoj sezoni ponovo uticati na milione. Procenjuje se da će serija, koja ima snažnu priču i izuzetno uspešnu glumačku ekipu, nastaviti da se uspešno emituje i u drugoj sezoni.

Serija Tri sestre, koja je počela da se emituje u februaru i pokazala nagli uspon gledanosti od prvog dana kada je izašla na ekran, plasirala se na vrh rejtinga i pobedila projekat Destan / Legenda, koji je istim večerima emitovan na ATV TV-u.

Saznaje se da će serija Uc Kiz Kardes / Tri sestre, koja je izazvala veliku pažnju publike, biti na snimanju nove sezone 28. avgusta, a početak nove sezone očekuje se sredinom septembra. Dakle vrlo brzo nas očekuje nastavak ove zanimljive priče i serije koja je osvojila mnoga srca.

Ova turska TV serija je adaptirana po istoimenom romanu Iclal Aydin. Ocenjuje se da su doprinosi Iclal, koja igra lik Nesrin u seriji, scenariju takođe delotvorni u uspehu serije.

NOVO - Ayca Bingol u novoj TV seriji

By: TV Exposed