Ayca Bingol u novoj TV seriji

Stigle su lepe vesti za fanove turske glumice Ayce Bingol. Njihova omiljena glumica će raditi na novoj seriji u novoj sezoni.

Ayca Bingol u novoj TV seriji

Foto Credits: Haberler

Ayca Bingol se proslavila ulogom u TV seriji Oyle Bir Gecer Zaman Ki | Kako vreme prolazi. Poslednju ulogu imala je u takodje popularnoj seriji Kirmizi Oda | Crvena soba. U novoj sezoni će raditi na novoj seriji koja će biti emitovana na turskom nacionalnom TV kanalu TRT1, a koja nosi naziv Cennet'in Cocuklari | Deca neba.

Ova serija zapravo predstavlja ekranizaciju knjige pod nazivom Yurek Cikmazi autorke Atike Hinclier. Scenario za seriju Deca neba adaptiraju Vilmer Ozcinar i Ayla Haciogullari. Još uvek nije poznato ko će biti režiser ove turske serije i ko će se sve uz Aycu Bingol naći u glumačkom kadru.

Radnja serije Cennet'in Cocuklari pratiće čoveka sa poremećajem ponašanja koji je sklon alkoholizmu i nasilju i snažnu ženu koja pokušava da decu izvede na pravi put. Po svemu sudeći očekuje nas prava drama, u punom smislu te reči a to je upravo onaj žanr koji gledaoci turskih TV serija možda i najviše vole da gledaju.

Jedno je sigurno očekuje nas burna jesen puna kvalitetnih TV serija, uz nekoliko sjajnih projekata digitalnih platformi koji dolaze iz Turske.

View this post on Instagram

A post shared by Ayça Bingöl (@aycabingol1)

NOVO - Priprema se finalna epizoda serije Destan | Legenda

By: TV Exposed