Priprema se finalna epizoda serije Destan | Legenda

Turska serija Destan | Legenda je počela veoma dobro. Mnogi su u startu bili oduševljeni ovim projektom kompanije Bozdag Film, međutim kasnije se negde sve to izgubilo.

Priprema se finalna epizoda serije Destan | Legenda

Foto Credits: IMDB

Serija Destan sa Ebru Sahin i Edipom Tepelijem u glavnim ulogama imala je veoma zapažen start. Mnoge je oduševila Akkiz, žena-ratnica koju je tumačila Ebru. Ipak, usledilo je za mnoge veliko razočarenje. Stiče se utisak kao da se lutalo sa radnjom, a kada je uz seriju dodat i žanr "Fantasy", sve je nekako otišlo predaleko. Rejting je pao kao i samo uzbudjenje oko ove serije.

Ipak, mislilo se da će serija Destan | Legenda dobiti novu sezonu i u njoj popraviti stvari. Tu šansu neće u potpunosti dobiti, odnosno dobiće je samo delimično. Doneta je odluka da bude snimljena još jedna, finalna epizoda serije. Tako da će epizoda 28 biti poslednja za ovaj projekat i doneti zaključak priče.

Scenaristi serije Destan, Ayse Ferda Eryilmaz i Nehir Erdem koji trenutno rade na novoj seriji, vratili su se na kratko starom projektu i završavaju scenario za ovu istorijsku seriju, odnosno pišu finale. Finale čeka i glavna glumica Ebru Sahin koja će se u drugom delu septembra preseliti u Sjedinjene Američke Države gde će praviti društvo njenom suprugu, NBA košarkašu Cediju Osmanu. Ostaje da vidimo kako će ova selidba uticati na karijeru ove mlade glumice koja je najavila da će nastaviti da glumi i nakon sklapanja braka sa košarkašem.

View this post on Instagram

A post shared by Destan (@destanatv)

NOVO - Yagiz Can Konyali u seriji Tuzak | Klopka

By: TV Exposed