Bugra Gulsoy ne smatra sebe zgodnim muškarcem

Turski glumac Bugra Gulsoy je privukao pažnju na sebe ulogom u Disney Plus seriji Dunyayla Benim Aramda / Između sveta i mene. U novom intervjuu je dao izjavu koja je neke i iznenadila.

Bugra Gulsoy ne smatra sebe zgodnim muškarcem

Foto Credits: IMDB

Bugra Gulsoy je veoma talentovan glumac. To je dokazao i u seriji Dunyayla Benim Aramda / Između sveta i mene. Za snimanje te serije, Bugra je sebe doveo pa mnogi bi rekli i u savršenu formu. Ipak, glumac pored toga priznaje da sebe ne smatra ni lepim, niti zgodnim muškarcem, čak i da nije sexy. Nešto, u čemu se mnoge dame verovatno ne bi složile sa njim.

Međutim, njegov lik Tolga u seriji Dunyayla Benim Aramda je trebao da bude upravo takav, veoma atraktivan pa je morao da radi na svom telu zbog uloge i lika koji je tumačio u ovoj popularnoj seriji. Kako je sam glumac istakao, sada nastavlja da održava formu i čak mu je počeo i da mu se dopada njegov novi izgled, ali kako je priznao ubrzo je shvatio da je to ipak samo prenaduvan ego.

Ono što mnoge fanove zanima je kada će biti snimljena nova sezona serije Između sveta i mene, kojom je Tolga zaista skrenuo pažnju na sebe, kao i to da li će glumac biti i u nastavku ovog projekta. U prvoj sezoni, koja je postala veoma popularna, Gulsoy je tumačio glavnu mušku ulogu, a partnerke na sceni su mu bile Hafsanur Sancaktutan i Demet Ozdemir.

NOVO - Porast gledanosti turske serije Yurek Cıkmazi / Slomljeno srce

By: TV Exposed