Porast gledanosti turske serije Yurek Cıkmazi / Slomljeno srce

Eksplozija rejtinga koja je nastala nakon 9. epizode ​​serije Yurek Cıkmazi / Slomljeno srce, koja se emitovala na TRT1 u utorak uveče, privukla je pažnju svih.

Porast gledanosti turske serije Yurek Cıkmazi / Slomljeno srce

Foto Credits: Internet Haber

Očekivanja su da serija, u kojoj su glavne uloge preuzeli Irem Helvacioglu i Alp Navruz, bude bolje gledana. Međutim, kada se uzme u obzir prva izvedba od 8 epizoda, serija nije mogla da napravi odjek iako je postigla prihvatljive ocene. Primećuje se da je kao rezultat povećanja drame svake nedelje u seriji Yurek Cikmazi, interesovanje publike eksplodiralo od 9. epizode.

Očekuje se da će 2023. godina biti pozitivnija za TV seriju Yurek Cikmazi / Slomljeno srce, koja je uhvatila dobru priliku i pretvorila je u uspeh privlačeći nove gledaoce. U seriji Yurek Cikmazi, drama je porasla, a podrška publike doprinela je da eksplodira gledanost! Epizoda 9 ove turske serije, koja je na ekran stigla 3. januara, zauzela je peto mesto u total kategoriji, a četvrto u AB i ABC1.

Serija, koja je prošle nedelje bila 11. u total kategoriji, napravila je veliki skok postigavši ove nedelje 5. mesto. Projekat, koji je prošle nedelje bio 8. u AB kategoriji, ove nedelje je završio na 4. mestu. Bio je važan uspeh što je Yurek Cikmazi, koji je prošle nedelje bio 7. na ABC1 listi rejtinga, ove nedelje osvojio 4. mesto.

Ovaj razvoj događaja pokazuje da kada se stvori pogodno okruženje, oni koji gledaju različite TV serije takođe mogu da gledaju i Yurek Cikmazi. U 2023. godini mogućnost da će serija TRT1 ostvariti veće ocene od dosadašnjih performansi takođe je postala jača.

NOVO - Berker Guven dobija nove pohvale

By: TV Exposed