Ezgi Eyuboglu spremna za seriju Teskilat / Organizacija!

Nakon vesti o pozitivnom testu na koronavirus glumice Ezgi Eyuboglu, produkcija nove serije Teskilat se našla pred teškom odlukom. Na kraju, sve se završilo kako treba i po glumicu ali i po produkciju. Ezgi je juče viđena na Ogulcanom Enginom u šetnji kroz Beogradsku šumu u Istanbulu. Kako je glumica istakla, završila je dvonedeljno lečenje ...

Ezgi Eyuboglu spremna za seriju Teskilat / Organizacija!

Nakon vesti o pozitivnom testu na koronavirus glumice Ezgi Eyuboglu, produkcija nove serije Teskilat se našla pred teškom odlukom.

Na kraju, sve se završilo kako treba i po glumicu ali i po produkciju. Ezgi je juče viđena na Ogulcanom Enginom u šetnji kroz Beogradsku šumu u Istanbulu. Kako je glumica istakla, završila je dvonedeljno lečenje i tretman za koronavirus. U potpunosti je zdrava i dobila je negativan test, odnosno zeleno svetlo da se vrati redovnim aktivnostima.

Ezgi Eyuboglu više nema prepreka da se pridruži setu serije Teskilat, a kako je i sama istakla to će učiniti veoma brzo. Ljudi iz produkcije su zadovoljni nakon ovih informacija i sa nestrpljenjem očekuju glumicu na setu.

NOVO - Uskoro finale serije Zumruduanka?!

By: TV Exposed