Serije Gonul Dagi i Kardeslerim i dalje gube gledaoce

Projekti serija pod nazivom Gonul Dagi i Kardesleri susreću se sa publikom već 4 sezone.

Serije Gonul Dagi i Kardeslerim i dalje gube gledaoce

Foto Credits: Internet Haber

Serija Gonul Dagi je uradila tako uspešan posao u ovom procesu da se to smatra kao nagrada za veliki napor da se dostigne ova tačka.

Serija i dalje ima veoma jaku gledanost, ali je takođe tačno da je došlo do ozbiljnog pada u odnosu na prethodno postignutu dvocifrenu gledanost.

Serija Gonul Dagi nastavlja da gubi gledaoce. Serija, čija je objavljena 130. epizoda, i dalje je broj 1 u subotnjoj konkurenciji, ali je i dalje potrebno prihvatiti činjenicu da ubrzano gubi gledanost.

Ista situacija u seriji Kardeslerim

Slično tome, TV serija Kardeslerim i dalje ima natprosečne ocene, ali je priča postala veoma slaba i gledanost je znatno opala.

Ne bi bilo pogrešno reći da se TV serija Kardeslerim suočila sa ozbiljnim padom gledanosti počevši od prošle sezone. Uprkos ovoj situaciji, čak i ako su se različite TV serije susrele sa publikom u subotnjem takmičenju, nisu bile uspešne.

Čini se da će se ova situacija nastaviti i 2024. godine. Serija Korkma Ben Yanindadim | Ne boj se, uz tebe sam) emitovana na televiziji Now, i serija Yan Oda | Susedna soba, emitovana na Star TV-u, susrele su se sa publikom po prvi put prošle subote uveče. Možemo reći da su obe serije imale ispodprosečnu gledanost i nisu mogle da privuku dovoljan broj gledalaca.

Iako je TV serija Korkma Ben Yanindadim postigla nešto bolje rezultate, čini se da to neće biti dovoljno. U narednim nedeljama, obe ove serije moraju da izvrše napad da bi dobile bolje stope.

NOVO - Sebnem Hassanisoughi po prvi put na sceni sa orkestrom!

By: TV Exposed