Lep detalj na novom posteru serije Yaz Sarkisi / Letnja pesma

Na društvenim mrežama je objavljen novi poster nove serije Fox TV-a, Yaz Sarkisi / Letnja pesma.

Lep detalj na novom posteru serije Yaz Sarkisi / Letnja pesma

Foto Credits: Haberler

Popularni glumci serije Nilsu Berfin Aktas, Mustafa Mert Koc, Efekan Can, Oya Basar, Yesim Ceren Bozoglu i Zehra Yilmaz pojavljuju se na posteru TV serije koja je omiljena nedeljom uveče na društvenim mrežama.

Izvanredan i zaista lep detalj na posteru serije Yaz Sarkisi / Letnja pesma je to što su uključena ne samo mlada imena, već i prisustvo starijih, iskusnih imena poput Oye Basar i Yesim Ceren Bozoglu kao i Zehre Yilmaz, koji su takođe poznati po svom iskustvu sa projektima u koje su uključeni.

Na plakatima omladinskih produkcija obično su bili popularni mladi glumci iz prošlog perioda, ali za seriju Yaz ​​Sarkisi, na posteru je otkrivena i percepcija projekta u kojem su se okupila iskusna imena i mladi ljudi.

Nedeljom u 20h

U produkciji kompanije Pastel Film i produkciji Yasara Irvula i Efea Irvula, radnje serije Yaz Sarkisi govori o priči o Yaz (Nilsu Berfin Aktas), koja se drži sna svog oca u Istanbulu, gde je došla da studira, i pokušava da taj san ostvari.

U glumačkoj ekipi serije koju je režirao Doga Can Anafarta i napisao Ramazan Demirli, tu su i glumci kao što su Duygu Karaca, Su Sanad, Merve Sevin, Omer Kilic i Selin Vardarli.

Yaz Sarkisi je na turskom Fox TV-u svake nedelje u 20:00.

View this post on Instagram

A post shared by FOX (@foxturkiye)

NOVO - Ilhan Sen i Ozge Yagiz u novoj TV seriji Safir

By: TV Exposed