Počinju radovi na trećoj sezoni serije The Mandalorian

U oktobru ove godine počinje emitovanje druge sezone serije, a prema informacijama koje dolaze iz Diznija već se radi i na trećoj sezoni. Tvorac serije The Mandalorian, Džon Farlo je već napisao scenario za treću sezonu. To nije ništa čudno, jer nakon uspešne i složene sezone većina tvoraca hit-serija već počinju rad na novoj. Kako ...

Počinju radovi na trećoj sezoni serije The Mandalorian

U oktobru ove godine počinje emitovanje druge sezone serije, a prema informacijama koje dolaze iz Diznija već se radi i na trećoj sezoni.

Tvorac serije The Mandalorian, Džon Farlo je već napisao scenario za treću sezonu. To nije ništa čudno, jer nakon uspešne i složene sezone većina tvoraca hit-serija već počinju rad na novoj. Kako prenose strani mediji, očekuje se da radovi na pretprodukciji započnu u najskorije vreme.

Tako na značaju dobijaju i informacije od ranije, da su radovi odeljenja za produkcioni dizajn startovali još pre skoro mesec dana, tačnije 20. aprila.

Još čekamo tačan datum za početak emitovanjea drugu sezonu serije The Mandalorian. Kompletni radovi na drugoj sezoni ove serije su završeni početkom marta.

By: TV Exposed