Esra Bilgic blizu nove serije

Stigle su nove vesti kada je u pitanju turska glumica Esra Bilgic. Prema pisanju tamošnjih medija, glumica je u poodmakloj fazi pregovora za novu seriju.

Esra Bilgic blizu nove serije

Foto Credits: IMDB

Esra Bilgic pregovara za novu seriju Disney Plus digitalne platforme koja nosi naziv Organize Isler. Reč je o projektu koji priprema poznati komičar Yilmaz Erdogan. Glavna ženska uloga u ovoj seriji je bila ponuđeni Ezgi Moli, ali ona zbog obaveza u Tims&B seriji Ayten nije mogla da prihvati ovu novu ulogu. Po svemu sudeći, Esra Bilgic bi mogla da tumači glavni ženski lik, odnosno voljenu glavnog protagnoste kog će u seriji tumačiti upravo Yilmaz Erdogan. Kao potencijalni glumci ove serije pominju se i Kivanc Tatlitug, Eda Ece i Cem Yilmaz. Snimanje serije je za sada odloženo, barem dok se ne kompletira glumačka ekipa.

Podsećamo da je Organize Isler nastavak poznate franšize koja nosi isti naziv. Dva filma pod tim imenom su emitovana u Turskoj i ostvarili su fenomenalne uspehe. Zbog toga je pitanje nastavka bilo samo pitanje vremena, koje je po svemu sudeći došlo.

Esra Bilgic koja je prisustvovala godišnjici, odnosno žurci koju je organizovao L Officiel Magazin nije demantovala pripreme za ovu seriju, samo je kratko poručila da trenutno ne može da kaže ništa na tu temu. Dodala je da će uskoro biti sve poznato. Bilgic je nedavno završila snimanje serije Ataturk, takođe za Disney Plus, pa bi vrlo brzo mogla da se ponovo vrati na set, za istu platformu.

View this post on Instagram

A post shared by Esra Bilgic (@esbilgic)

NOVO - Nove glasine - Uskoro kraj za seriju Tuzak / Klopka?!

By: TV Exposed