Nove glasine - Uskoro kraj za seriju Tuzak / Klopka?!

Turska serija Tuzak / Klopka koja se emituje na kanalu TV8 je najavljivana dosta optimistično. Projekat za sada nije opravdao ta očekivanja, a pojavile su se i prve vesti o eventualnom finalu.

Nove glasine - Uskoro kraj za seriju Tuzak / Klopka?!

Foto Credits: RiriNano

Serija Tuzak / Klopka je u vremen kada je najavljena predstavljena kao projekat koji će mnoge ostaviti bez daha. Ciljan je visok rejting, koji serija nikada nije dostigla. Stigle su i prve, za sada nepotvrđene informacije o finalu ovog projekta.

Prema njima, serija koja se emituje na TV8 bi mogla da uskoro bude završena. Sve više se priča da će serija Tuzak imati finale u epizodi 13. Ostaje da sačekamo zvaničnu potvrdu ili demant, ali ukoliko se rejting serije drastično ne popravi, šanse za finale su realne. Mnogi smatraju da je čak i 13 epizoda mnogo s obzirom na (ne)uspeh serije.

Podsećamo, serija Tuzak / Klopka donosi priču o osveti trojice braće Umuta, Mahira i Umaya, kojima je oduzeto detinjstvo. U svetu u kome je teško razdvojiti ko je dobar, a ko loš, šta je stvarno, a šta samo laž i privid, ova tri brata, ujedinjena zajedničkim ciljem, otkriće da nisu spojeni i povezani kao što su mislili ceo svoj život. S druge strane, braća i sestre Gunes, Guven i Mete koji žive i vole udoban i lagodan život više nego bilo šta drugo, vezuju se za zajedničkog neprijatelja. Umut se pokušava da se osveti porodici koju mrzi, a njegova najveća smetnja u svemu tome postaje Gunes, za koju shvata da je ljubav njegovog života dok je upoznaje. U međuvremenu, Gunes, koja upoznaje Umuta kao advokata po imenu Cinar Yilmaz, nesvesna njegovog pravog cilja, prepustiće sudbinu svoje porodice i sebe u rukama čoveka u kojeg se zaljubljuje.

View this post on Instagram

A post shared by Tuzak (@tuzakdizisi)

NOVO - Burak Dakak u još jednoj seriji!

By: TV Exposed