Burak Dakak u još jednoj seriji!

Burak Dakak je jedan od mladih glumaca i uključen je u projekte koji su u poslednje vreme došli do izražaja.

Burak Dakak u još jednoj seriji!

Foto Credits: Haberler

Rođen u Ankari 1998. godine, glumac je imao dobro iskustvo sa različitim likovima u projektima u kojima je učestvovao jedan za drugim.

Burak Dakak, koji je privukao pažnju oživljavanjem Mertovog lika u mladosti u veoma popularnoj seriji Ezel 2009. godine, zatim se pojavio u još nekoliko TV serija, od kojih se izdvaja Muhtesem Yuzyil Kosem / Veličanstveni vek Kosem. Glumac, koji je iskustvo stekao sa TV serijama Umuda Kelepce Vurulmaz, Dirilis Ertugrul i Gulperi, privukao je veliku pažnju kada je u mladosti iznela veoma uspešne nastupe.

Turski glumac Burak Dakak, koji je od 2019. do 2021. godine postao popularna ličnost sa likom Akina Kočovalija u seriji Cukur / Jama, ušao je potom u pozorište i učestvovao u predstavi Aydinlikevler. Ove sezone imamo priliku da gledamo ovog turskog glumca glumca u dve različite serije.

Burak, koji igra jednog od važnih likova priče sa likom Mihrana u TV seriji Guzel Gunler / Dobri dani, koja se emituje na kanalu Show TV nedeljom uveče, iznenadiće nas i u novoj sezoni takođe popularne serije Behzat C. Obožavaoci mladog glumca su veoma radoznali o detaljima njegovog lika u TV seriji Behzat C i njegovom glumačkom nastupu.

View this post on Instagram

A post shared by Burak (@burakdakak__)

NOVO - Nazli Bulum u novom već zapaženom projektu

By: TV Exposed