Ilhan Sen i Ozge Yagiz u novoj TV seriji Safir

Pripreme za sezonu 2023-2024 kada su u pitanju turske serije se nastavljaju i jedna od novih serija se izdvaja kao Safir.

Ilhan Sen i Ozge Yagiz u novoj TV seriji Safir

Foto Credits: Internet Haber

Čini se da je projekat Safir, koji će okupiti Ilhana Sena i Ozge Yagiz, jedan od izuzetnih projekata novog perioda. Uskoro se očekuje početak snimanja serije koju priprema NTC Media.

Veliku pažnju privući će i prostori ove turske serije, koji će odražavati veličanstvenu atmosferu Kapadokije.

Ime Ozge Yagiz publika je čula u dnevnoj TV seriji Adini Sen Koy. Glumica, koja je kasnije postala popularna u još jednoj dnevnoj seriji pod nazivom Yemin, dobijala je ponude jednu za drugom. Počinje potpuno novo uzbuđenje za Ozge, koja je stekla važna iskustva učestvujući u projektima Sol Yanim, Icimizden Biri, Baba i Behzat C.

Glumica, koja se sprema za novu televizijsku seriju pod nazivom Safir, deliće glavnu ulogu sa Ilhanom Senom, koji je takođe pokazao brz uspon u karijeri u poslednjem periodu.

Zanimljiv lik

Obožavaoci Ozge Yagiz, koja će učestvovati u priči sa likom Feraye, već su različitim objavama počeli da pokazuju svoje uzbuđenje oko novog projekta na društvenim mrežama. Ljubitelji serije, koji misle da će Ilhan Sen i Ozge Yagiz biti harmoničan i energičan TV serijski par, smatraju da bi projekat Safir mogao biti jedan od radova koji će iznenaditi u novoj sezoni.

Projekat TV serije Safir, koji je napisala Burcu Over, a režiraće ga Semih Bagci, verovatno će se sastati sa publikom početkom septembra.

Priča o seriji, koja se sprema za ATV, odvijaće se u vili. Lik Feraye, kao žena koja će biti rastrgana između dva brata, čini se da je jedan od izuzetnih likova serije u novoj sezoni.

NOVO - Jedan ženski lik će se posebno istaći u nastavku serije Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice

By: TV Exposed