Aslihan Malbora - da li serija Darmaduman koči njenu svetlu budućnost?!

Rođena u Afjonu 1995. godine, Aslihan Malbora je jedno od mladih imena koje je na snimanjima od 2017.

Aslihan Malbora -  da li serija Darmaduman koči njenu svetlu budućnost?!

Foto Credits: RiriNano

Glumica, koja je karijeru započela likom Zeynep u TV seriji Sedam Ne Yapmaz, kasnije je uvećala svoje iskustvo raznim ulogama u TV serijama. Nakon ostvarenja Kalbimin Sultani / Sultan mog srca i Aglama Anne / Uplakana majka, obožavaoci serije imali su priliku da gledaju Aslihan Malboru u romantičnoj komediji Her Yerde Sen. Glumica, koja je tumačila lik Ajde u ova serija je privukla veliku pažnju. Zatim je usledila serija Uc Kurus, koja je Aslihan učinila veoma popularnom među masama.

Mlada glumica, koju smo prošle sezone gledali kao Lejlu u seriji Uc Kurus emitovanoj na Show TV-u, za kratko vreme je veoma uspešnom igrom postala jedno od blistavih imena. Glumica, koja igra lik Ece u seriji Darmaduman, koja se sada emituje na televiziji Fox, dobija veliku podršku svojih obožavalaca.

Aslihan Malbora, koja prolazi kroz veoma dobar partnerski proces sa Aytacom Sasmazom u priči ove nove turske serije, takođe dobija pohvale od svojih fanova. Njenim obožavaocima, koji smatraju da se usavršila i da je dobro napredovala u glumi, sviđa se način na koji se uživela u ulogu u seriji Darmaduman. Aslihan Malbora, koja je identifikovana sa likom Ece, moći će da nastavi da pokazuje svoje talente ako serija ne uđe u finale zbog rejtinga. Obožavaoci, koji smatraju da je budućnost glumice veoma svetla, takođe se veoma plaše da će serija Darmaduman postati žrtva gledanosti.

Podsetimo, serija je pomerena na subotu uveče, pošto četvrtkom nije imala dobru gledanost.

NOVO - Caner Topcu o sebi i pripremama za seriju

By: TV Exposed