Da li je Cop Adam bio uspešan projekat za Elcin Sangu?!

Obožavaoci Elcin Sangu, koja je zablistala u TV seriji Kiralik Ask, bili su zadovoljni projektom serije Cop Adam / Čiča gliša i uznemireni zbog situacije zbog njenog finala.

Da li je Cop Adam bio uspešan projekat za Elcin Sangu?!

Foto Credits: IMDB

Poznata glumica, rođena u Izmiru 1985. godine, na snimanjima je od 2012. godine.

Elcin Sangu, koja je u svojoj 11-godišnjoj karijeri izlazila pred publiku sa različitim ulogama, postigla je veoma značajan uspeh u karijeri sjajnim uspehom u seriji Kiralik Ask, koja je trajala 69 epizoda.

Iako je pažnju privukla i u TV serijama Bir Ask Oykusu i Kurt Seyit ve Sura, podsetimo da je TV serija koja je Elcin Sangu učinila popularnom bila Kiralik Ask i od tada je prošlo 6 godina.

Posle ove popularne serije, videli smo da je Elcin Sangu imala poteškoća da preuzme ulogu kakvu su njeni obožavaoci želeli.

Ipak uspešan projekat?!

Lik Zejnep u seriji Carpisma nije zadovoljio mnoge fanove serije i same glumice. Televizijske serije Iyi Gunde Kotu Gunde i Yalancilar ve Mumlari takođe su bile razočaranje.

Projekat Cop Adam / Čiča gliša, koji je glumicu Elcin Sangu, koju su fanovi hteli da ponovo vide na ekranu, doveo na setove TV serija, bio je drugačiji.

Nažalost, serija Cop Adam, koja je pre neki dan završena u epizodi 30 postala je žrtva rejtinga.

Projekat Cop Adam, koji se istakao kao veoma dobra priča u svojoj prvoj sezoni, doneo je drugačije pitanje na dnevni red i bio je omiljen zbog sjajnog partnerstva Engina Altana Duzyatana i Elcin Sangu, koji su igrali glavne uloge, ostaće upamćen kao uspešan projekat u karijeri ove glumice.

Pogotovo kada se u obzir uzme da sve manji broj turskih TV serija može da opstane 30 i više epizoda u etru.

View this post on Instagram

A post shared by Çöp Adam (@copadamtvdizi)

NOVO - Halit Ozgur Sari uputio zahvalnost fanovima zbog serije Yabani / Divlji

By: TV Exposed