Novi ljubavni par - Kubilay Aka i Asli Bekiroglu?!

Turski mediji su preneli vest o navodno novom ljubavnom paru medju turskim glumcima. Ovog puta čini se da su možda i na pravom putu.

Novi ljubavni par - Kubilay Aka i Asli Bekiroglu?!

Foto Credits: Internet Haber

Vest o novom ljubavnom paru u svetu turskog šou-biznisa preneo je program 2. Sayfa. Kako tvrde njihovi novinari, tokom snimanja programa Who are you in the mask, došlo je do “varnica” odnosno simpatija izmedju Kubilaya Ake i njegove koleginice Asli Bekiroglu. Vrlo brzo nakon toga, Asli je raskinula svoju vezu sa Cagrijem Telkiviranom. Prvu fotogragiju navodno novog para, Asli i Kubilaya je na setu pomenutog programa zabeležio njihov kolega Dogu Demirkol.

Kada je video zajedničku fotografiju Ake i Bekiroglu, Cagri je obrisao sve njegove zajedničke fotke sa Asli sa Instagram naloga i otpratio je sa te društvene mreže. Vrlo brzo su i drugi mediji u Turskoj počeli da pišu da se izmedju Kubilaya i Asli Bekiroglu rodila ljubav.

View this post on Instagram

A post shared by Asli Bekiroglu (@aslibekiro)

Njih dvoje su i isto godište. Kubilay Aka je nešto stariji, odnosno svega nekoliko meseci. Rodjen je 12. aprila 1995. godine, a Asli 16. novembra iste godine. Ostaje naravno da sačekamo da se neko od njih dvoje oglasi na ovu temu. Za sada se sve čini kao zaista realna mogućnost.

Kako vama izgledaju Kubilay Aka i Asli Bekiroglu kao par? Pišite nam u komentarima.

NOVO - Danas je premijera novog turskog projekta UFO

By: Milt-TV Exposed