Biran Damla Yilmaz otkrila neke zanimljive stvari o sebi

Biran Damla Yilmaz trenutno pravi uspešne korake na svom putu karijere sa likom Kumru u TV seriji Yasak Elma / Zabranjena jabuka. Glumica je imala dobar proces sa projektima u kojima je ranije učestvovala.

Biran Damla Yilmaz otkrila neke zanimljive stvari o sebi

Foto Credits: IMDB

Biran Damla Yilmaz, koja je u glumačkom smislu značajno napredovala u popularnoj TV seriji Yasak Elma, takođe je ime koje privlači pažnju svojim ličnim karakteristikama.

Glumica, čiji je intervju objavljen u časopisu Alem Plus, ima disciplinovanu strukturu. Rekavši da piše priče i radi na raznim scenarijima, ne treba da čudi ako glumica uskoro skrene pažnju na ovu temu.

Biran Damla Yilmaz, koja je napomenula da ne priča previše o sebi na društvenim mrežama i da se trudi da ostane malo misteriozna, o sebi je dala sledeće informacije:

„Zapravo, ja nisam neko ko previše pokazuje svoje navike i sebe na društvenim mrežama. Često glumim. Stalno ulazim u različite likove. Ali sam se držala u tajnosti.”.

Slika, kuva i voli životinje

Biran Damla Yilmaz, Kumru iz serije Yasak Elme, dakle ima neke karakteristike koje mi ne znamo, odnosno koje do sada nismo znali.

Na primer, niko nije znao da glumica slika, da se bavi određenim radovima u vezi sa tim. Tek je kako kaže počela da se aktivira u vezi toga.

Glumica je dodala: “Svi misle da sam tako mršava, ali volim da jedem. Volim da kuvam, stekla sam kulinarsku edukaciju. Trenutno imam veoma lepog konja, brinem se o njemu.”.

Opisujući životinje, odnosno svoje ljubimce kao svoju decu, Biran koja voli da ostane kod kuće poznata je po svojoj ličnosti ljubitelja životinja.

View this post on Instagram

A post shared by Mizalle Official (@mizalle)

NOVO - Seyran i Ferit iz serije Yali Capkini postaju sve popularniji!

By: TV Exposed