Nova serija Oykü Karayel

Potpuno nova serija uskoro počinje na Netflix platformi. O ovoj seriji se govori već se duže vreme. Za sada se zna da će to biti mini serija i da će imati 8 epizoda. Oykü, koja već duže vreme nije odigrala ulogu u nekoj seriji, obradovala je fanove. Da podsetimo, Oykü je doživela veliku uspeh nakon ...

Nova serija Oykü Karayel

Potpuno nova serija uskoro počinje na Netflix platformi.

O ovoj seriji se govori već se duže vreme. Za sada se zna da će to biti mini serija i da će imati 8 epizoda. Oykü, koja već duže vreme nije odigrala ulogu u nekoj seriji, obradovala je fanove. Da podsetimo, Oykü je doživela veliku uspeh nakon serije ,,Otkucaji srca" (Kalp atişi).

Pored Oykü, u seriji će glumiti i Fatih Artman koji je poznat po seriji Behzat C, Funda Eryiğit (Eda iz serije ,,Poyraz Karayel"), Alican Yücesoy ( Ali iz serije ,,Izgubljena čast"), Tulin Özen (Arzu iz serije ,,Ufak Tefek Cinayetler") i mnogi drugi.

O radnji same serije se ne zna baš mnogo- radi se o životu osam ljudi različitog porekla, čije će puteve ukrstiti sudbina. Kada do toga dodje, oni će se ili sprijateljiti ili će biti primorani da se suoče sa svojom bolnom i komplikovanom prošlošću.

Trenutno se jos razmišlja o samom nazivu serije koja bi se trebala zvati ,,Bir Başkadir".

Seriju sa prevodom pratite na movtex.com

By: TV Exposed