Dilan Cicek Deniz ima novi projekat?!

Turska glumica Dilan Cicek Deniz je dobro počela u seriji Cukur o kojoj se mnogo govorila, ali je takođe naišla na podršku u novim projektima. Glumica, koju smo gledali u liku Sene, preuzela je glavnu ulogu u TV seriji Alev Alev nakon što se njena uloga u ovoj seriji završila.

Dilan Cicek Deniz ima novi projekat?!

Foto Credits: Sozcu Gazetesi

Dilan Cicek Deniz, koju ove sezone nismo mogli da gledamo ni u jednoj TV seriji nakon što je Alev Alev, koji je prošle sezone ušao u finale, pristala je na TV seriju Kusursuz Kiraci / Savršeni stanar, koja je planirana za letnje mesece. Glumica, koja je u ovoj seriji bila partner sa Serkayem Tutuncuom, morala je da promeni svoje planove jer je kanal Fox TV želeo da seriju emituje od septembra umesto u letnjim mesecima.

Snimanje serije još nije počelo i kalendar je pomeren. U ovom slučaju, Dilan Cicek Deniz je dobila neočekivanu priliku da proceni ostale ponude. Glumica je izjavila da ima neke projekte, ali ne želi da objašnjava zašto to još nije zvanično potvrđeno, odnosno da razjasni tu celokupnu situaciju.

Dilan će prema novim informacijama glumiti u filmu. Glumica je rekla: „Drama će doći, biće emitovana u septembru. Stižu dva filma. Ovog leta imamo nešto drugo“, istakla je ona.

Ostaje da vidimo na koji projekat je glumica mislila.

NOVO - Kadir Dogulu otkrio kada počinje serija Gecenin Ucunda / Na kraju noći

By: TV Exposed