Halit Ozgur Sari i serija Yabani / Divlji su na dobrom putu

Niske ocene koje je dobila prva epizoda Fox TV serije pod nazivom Yabani / Divlji su dale poruku da projekat možda neće dobro proći.

Halit Ozgur Sari i serija Yabani / Divlji su na dobrom putu

Foto Credits: haber365

Halit Ozgur Sari, o kome se mnogo pričalo njegovim nastupom u TV seriji Kardeslerim, koji je rastužio svoje fanove ranim oproštajem od serije, ponovo je počeo da se pojavljuje na ekranu kao muška glavna uloga u potpuno novoj seriji u novoj sezoni.

TV serija Yabani / Divlji, koja se emituje utorkom uveče, u drugoj epizodi značajno je podigla gledanost i iznenadila sve natprosečnim rezultatima. Serija Yabani, koja priča o kidnapovanju bogatog deteta i odrastanju na ulici, a potom povratku u njegovu bogatu porodicu, postala je željno iščekivana produkcija u pogledu toga da vidimo kakvu će gledanost dobiti u narednim epizodama.

TV serija Yabani, koja je prošle nedelje osvojila prvo mesto sa svojom stopom gledanosti u total kategoriji koja se približava broju 5, takođe dobija slične ocene u kategoriji ABC1.

Stiže novi ozbiljan rival

Gledajući stope, jasno je da je interesovanje publike poraslo, iako je u grupi rejinga AB nešto niže. Za Halita Ozgura Sarija veoma je važan razvoj da je projekat u kome on igra glavnu ulogu ponovo na dnevnom redu i čak zauzima prvo mesto u rejtingu.

Glumac, koji je dobio intenzivnu podršku svojih fanova na društvenim mrežama, nalazi se u veoma važnom periodu u karijeri. Uspeh TV serije Yabani / Divlji mogao bi da omogući Halitu Ozguru Sariju da doživi iskorak u svojoj karijeri.

Da li će TV serija Yabani, koja je postigla veoma uspešne rezultate protiv TV serija kao što su Uc Kiz Kardes i Ben Bu Cihana Sigmazam, moći da zaštiti svoje gledaoce nakon TV serija Aile krene 3. oktobra? Ovo pitanje je jedno od najčešće postavljanih pitanja.

NOVO - Turska serija Metamorfoz: Kirilma / Metamorfoza: kočnica privlači dosta pažnje

By: TV Exposed