Turska serija Metamorfoz: Kirilma / Metamorfoza: kočnica privlači dosta pažnje

Digitalna platforma Tabii je čini se ozbiljno pomrsila račune mnogima. Na pomenutoj platformi ima jako veliki broj kvalitetnih i zanimljivih serija.

Turska serija Metamorfoz: Kirilma / Metamorfoza: kočnica privlači dosta pažnje

Foto Credits: IMDB

Kada je objavljeno da turski nacionalni TV kanal TRT1 pokreće svoju digitalnu platformu, mnogi su bili sumnjičavi. Razmatrano je da li je to dobra odluka ili ne.

Koliko je to bio pametan potez za TRT1 znaju ljudi koji vode taj kanal, ono što je sigurno je da su uradili i otkupili nekoliko zaista kvalitetnih serija. Mnogi projekti sa ove platforme su privukli pažnju, a postoji serija koja svojom misterioznom pričom intrigira gledaoce.

Misteriozna priča o bivšem revolucionarnom novom biznismenu Teomanu Bayramliju ispričana je u seriji pod nazivom Metamorfoz: Kirilma / Metamorfoza: kočnica. Projekat je poznat i po kraćem nazivu – Metamorfoz.

Dobra glumačka ekipa

U produkciji i scenariju Mustafe Burak Dogua i režiji Murata Onbula, originalna serija digitalne platforme Tabii, Metamorfoz Kirilma ima izvanrednu glumačku ekipu.

Glumačku ekipu serije čine Can Nergis, Ahmet Tansu Tasanlar, Emel Dede, Ahmet Varli, Faik Ergin, Gurhan Elmalioglu, Ayse Tunaboilu. Tu su još i Hazim Kormukcu i Okan Selvi.

U ovoj uzbudljivoj detektivskoj priči, ispričana je priča o Teomanu Bayramliju, međunarodno poznatom revolucionaru u svojoj mladosti, koji preuzima porodični posao nakon očeve smrti i pretvara se u kapitalistu sa velikim promenama u životu.

NOVO - Berk Hakman u novoj TV seriji Ne Gemiler Yaktim

By: TV Exposed