Uraz Kaygilaroglu nakon što je nosio suknju naneo lak za nokte! (FOTO)

Turski glumac Uraz Kaygilaroglu postao je dnevni red sa svojom najnovijom objavom na društvenim mrežama.

Uraz Kaygilaroglu nakon što je nosio suknju naneo lak za nokte! (FOTO)

Foto Credits: Haberler

Na dnevnom redu bilo je deljenje glumca koji pozira sa crnim lakom za nokte. Uraz Kaygilaroglu, koji je igrao glavnu ulogu u TV seriji Uc Kurus / Tri novčića, takođe je cenjen zbog svog nastupa u seriji Cema Yilmaza, Ersan Kuneri, objavljenoj na Netflixu.

Glumac, koji je kasnije snimio digitalnu seriju Avci / Lovac za Disney Plus, čini se da je ponovo privukao pažnju na sebe projektom u kojem je bila partner sa Pinar Deniz. Uraz, koji takođe aktivno koristi društvene mreže, privukao je pažnju na svoje ime noseći škotsku suknju u poslednjih nekoliko dana. Poznati glumac, koji je bio na dnevnom redu najnovijom objavom na svom Instagram nalogu, nije izmakao pažnji da je na fotografiji koju je podelio iz lifta nosio crni lak za nokte. Kaygilaroglu, koji je često na dnevnom redu sa svojim stilom, bio je na dnevnom redu i u tabloidnoj štampi sa slip kupaćim kostimom koji je nosio tokom letnje pauze. Pažnji pratilaca nije promakao ni crni lak koji je popularni glumac koji je napravio selfi u liftu naneo na nokte.

Uraz Kaygilaroglu, koji je sa crnim lakom za nokte učestvovao u premijeri serije Ersan Kuneri i programa Veče sa Ibrahimom Selimom izjavio je da je lak naneo na zahtev svoje šestogodišnje ćerke Ade. Podsećamo, glumac ima kćerku iz braka sa bivšom suprugom i koleginicom, glumicom Melis Isiten.

NOVO - Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice već obara rekorde!

By: TV Exposed