Buce Buse Kahraman u novoj ulozi

Turska glumica Buce Buse Kahraman je privukla dosta pažnje u proteklih nekoliko meseci. Sada su stigle nove vesti iz njene karijere.

Buce Buse Kahraman u novoj ulozi

Foto Credits: DiziCentral

Buce Buse Kahraman je izazvala dosta interesovanja svojom ulogom u seriji Yali Capkini. Nove vesti koje su stigle, odnose se na njen novi projekati novu ulogu.

Glumica je potpisala ugovor za rad u novom filmu. Reč je o filmu pod nazivom Cem Karacanin Gozyashlari / Suze Cema Karace. Radnja ovog novog filma će doneti priču o životu poznatog turskog rokera.

Buce Buse Kahraman će u novom projektu tumačiti lik Semre Ozgur, prve Cemove žene. Na taj način postala je partnerka Ismaila Hacioglua koji će tumačiti lik ovog poznatog muzičara. Cem Karaca se ženio ukupno četiri puta.

Pelin kao značajan lik u njenoj karijeri

Lik Pelin koji Buce Buse Kahraman tumači u TV seriji Yali Capkini je bez dileme veoma važan za njenu karijeru. Ovim likom glumica je privukla dosta pažnje što javnosti, što na društvenim mrežama.

Pored serije Yali Capkini, Buce se pojavila u još sedam uloga. Gledali smo je i u Netflixovoj seriji Od koga smo bežali majko, Disney Plus projektu Ben Gri ali i nekoliko TV serija.

Pojavila se u projektima Bas Belasi, Uyanis Buyuk Selcuklu, Yasak Elma, Carpisma i Kotu Cocuk.

NOVO - Dodatni pad gledanosti za turske serije Hayatimin Nesesi i Kismet

By: TV Exposed