Engin Altan Duzyatan o seriji Barbaroslar / Braća Barbarosa

Turski glumac Engin Altan Duzyatan viđen je juče u šetnji sa svojom suprugom. Tom prilikom dao je i kratak intervju novinarima koji su se našli u blizini.

Engin Altan Duzyatan o seriji Barbaroslar / Braća Barbarosa

Foto Credits: Gurses Gazetesi

Engin radi na novom projektu. Tumačiće ulogu Oruca Reisa u TV seriji Barbaroslar. Glumac je rekao da snimanje u toku, a da su uslovi veoma teški. Pogotovo su naporne i komplikovane scene morskih bitaka, odnosno snimanja istih. Snimanje serije se odvija u najboljem mogućem redu ali zaista iziskuje mnogo truda i rada. Prema njegovim rečima, serija Braća Barbarosa će imati svoju premijeru negde u septembru mesecu ove godine. Trenutno i dalje rade na prvoj epizodi serije. Kada zima dođe, uslovi će biti znatno teži zaključio je Engin Altan Duzyatan.

Serija Barbaroslar jedan je od najvećih i najskupljih projekata u istoriji turskih TV serija. Da li će serija opravdati uloženo i već sada velika očekivanja po svemu sudeći saznaćemo od jeseni. Priča u seriji je kako prenose mediji u Turskoj odlična, glumački kadar takođe i svi preduslovi za dobar projekat su tu.

NOVO - Emotivna čestitka Hande Ercel upućena Keremu Bursinu (FOTO)

By: Milt-TV Exposed