Dodatni pad gledanosti za turske serije Hayatimin Nesesi i Kismet

Već je mnogo puta rečeno da turske serije tokom leta jednostavno teško ostvaruju dobar rejting. Ukoliko neka serija dodje do brojke od 3 u bilo kojoj kategoriji – to se čak može nazvati uspehom.

Dodatni pad gledanosti za turske serije Hayatimin Nesesi i Kismet

Foto Credits: Haber Global

Kada je rejting TV serija u Turskoj tokom leta izmedju 2 i 3, to su solidni rezultati. Ipak, pomalo brine to što su mnoge serije u padu. Razlog za brigu je opravdan jer su dve letnje serije već otkazane.

Serija Hayatimin Nesesi I Radost mog života koja se emituje petkom zabeležila je pad gledanosti u sve tri kategorije u epizodi 5. Total rejting pete epizode je bio 2.12, odnosno za 0.32 niži nego u epizodi 4.

U AB kategoriji pad je bio nešto manji, tj. 0.10, pa je ostvaren rezultat od 2.29. Kada je u pitanju ABC1 kategorija rejtinga, tu je serija Hayatimin Nesesi zabeležila najveći pad od čak 0.63, pa je ostvarena brojka od 2.27.

Pad i za seriju Kismet

Sinoć je emitovana sedma epizoda turske TV serije Kismet I Sudbina i zabeležen je pad u sve tri kategorije rejtinga. Total rejting koji je ostvarila nova epizoda je bio za 0.26 niži nego prošla, odnosno iznosio je 2.03.

U AB kategoriji pad je bio 0.25, pa je zabeležena brojka od 1.57. U ABC1 kategoriji rejtinga ostvaren je rezultat od 2.08, što je za 0.56 niže nego prošli put.

Kada serija počne ovako da pada, i približava se brojci 1 u kategoriji AB, to znači da su razmišljanja o završetku projekta već aktuelna...

View this post on Instagram

A post shared by FOX (@foxturkiye)

NOVO - Ulku Hilal Ciftci o svojoj ulozi u seriji Donence

By: TV Exposed