Potvđeno – Cagatay Ulusoy i Afra Saracoglu u novoj seriji

Poznato je i kada počinje nova serija sa Cagatayem i Afrom u glavnim ulogama. Nakon mnogo spekulacija, nagađanja i lažnih nada, stigle su potvrđene informacije u vezi novog posla Cagataya Ulusoya. Glumac je postao glavni protagonista nove, veoma skupe istorijske serije. Pored njega, u glavnoj ulozi u seriji Yesilcam će se naći i Afra Saracoglu. ...

Potvđeno – Cagatay Ulusoy i Afra Saracoglu u novoj seriji

Poznato je i kada počinje nova serija sa Cagatayem i Afrom u glavnim ulogama.

Nakon mnogo spekulacija, nagađanja i lažnih nada, stigle su potvrđene informacije u vezi novog posla Cagataya Ulusoya. Glumac je postao glavni protagonista nove, veoma skupe istorijske serije. Pored njega, u glavnoj ulozi u seriji Yesilcam će se naći i Afra Saracoglu. Poznato je i kada će se emitovati ova nova serija. Yesilcam će svoju premijeru doživeti u maju naredne godine.

Serija se snima za Blu TV, lidera turskog digitalnog tržišta. U pitanju je serija sa najvećim budžetom i najveći projekat u istoriji serija u Turskoj koje se rade za digitalne platforme. CEO platforme potvrdio je ove informacije i naglasio da se projekat priprema već dugo i da jedva čeka početak snimanja koji sledi uskoro. Cagatay Ulusoy je sigurno ime koje je obeležilo ovaj projekat, a očekivanja od serije su na zaista visokom nivou.

NOVO - Hazal Filiz Kucukkose – Uskoro počinje snimanje nove serije

By: TV Exposed