Talat Bulut o Canu Yamanu - Sjajno dete!

Nakon navoda da će se vratiti u seriju Yasak Elma, Talat Bulut je dao novi intervju. U njemu je demantovao povratak u seriju koja mu je donela veliku popularnost. Pored te teme, dotakao se i nekih drugih. Govorio je o mlađim generacijama turskih glumaca. Posebno je istakao Cana Yamana, kao nekog ko mu se zaista ...

Talat Bulut o Canu Yamanu - Sjajno dete!

Nakon navoda da će se vratiti u seriju Yasak Elma, Talat Bulut je dao novi intervju.

U njemu je demantovao povratak u seriju koja mu je donela veliku popularnost. Pored te teme, dotakao se i nekih drugih. Govorio je o mlađim generacijama turskih glumaca. Posebno je istakao Cana Yamana, kao nekog ko mu se zaista dopao.

Talat Bulut je upitan o tome što je Can Yaman prihvatio ulogu u italijanskoj seriji Sandokan, u kojoj će se za 10 epizoda zaraditi ukupno milion eura. Bulut je izjavio:

„Lepo sa njegove strane, dobar potez za karijeru. Upoznali smo se. Can je sjajno dete. Upravo to je pravi potez za njegovu budućnost. Mi ne dočekujemo mnoga imena iz inostranstva za entuzijazmom? To je besmisleno. Can će sigurno pronaći sebi mesto u Italiji, sa njegovom fizičkom građom i talentom, predstavlja impresivnu pojavu. Sa takvom pojavom velike su šanse za uspeh“.

NOVO - Da li će se Turkan Soray vratiti šou biznisu?

By: TV Exposed