Evo kada počinje nova sezona serije Uc Kiz Kardes / Tri sestre

Ekipa serije Uc Kiz Kardes / Tri sestre, koja je ostvarila veoma uspešne rezultate u prve dve sezone, već neko vreme radi na trećoj novoj sezoni.

Evo kada počinje nova sezona serije Uc Kiz Kardes / Tri sestre

Foto Credits: IMDB

Dok je snimanje u Ajvaliku bilo živopisno, ljubitelji serije se pitaju kakve će se promene u priči dogoditi u novom periodu.

Fanovi popularne TV serije Uc Kiz Kardes / Tri sestre će u novoj sezoni pronaći potpuno drugačiju priču.

Posebno će lik Kartala kojeg igra Gokberk Demirci ostaviti traga u novoj eri. Demirci, koji je veliku popularnost stekao TV serijom Yemin / Zakletva, sada je pred najvažnijim testom u svojoj karijeri. Glumac, koji se pridružio TV seriji Uc Kiz Kardes na kraju druge sezone, otkrio je da će njegov lik Kartala biti najvažnija tačka snimanja treće sezone.

Na društvenim mrežama obožavaoci serije dele mnoge objave u kojima se navodi da će Gokberk Demirci biti odlučujući faktor nove sezone.

Šta će se desiti u TV seriji Tri sestre, koja u utorak, 19. septembra počinje treću sezonu?

Još uvek nije jasno šta će se dešavati u novoj sezoni serije, koja je ostavila veliki utisak svojim finalom prošle sezone, ali su očekivanja publike veoma velika.

Objavljen je prvi trejler novog dela serije, koja se trećom sezonom sprema da se pojavi na ekranima. Promocija, u kojoj su viđeni Ozgu Kaya, Berker Guven i Gokberk Demirci, takođe je odjeknula na društvenim mrežama.

Televizijska serija Uc Kiz Kardes, koja svojom iskrenom i toplom porodičnom pričom koja govori o vezama porodice i bratstva osvojila divljenje publike, 19. septembra počinje novu sezonu na Kanalu D.

NOVO - Promena dana emitovanja serije Donence

By: TV Exposed