Nova turska serija Baba / Otac će se emitovati utorkom u teškoj konkurenciji?!

Stigle su prve informacije vezane za to kada će nova turska serija Baba / Otac biti emitovana. Ukoliko bude kao što je najavljeno, serija će imati veoma jaku konkurenciju.

Nova turska serija Baba / Otac će se emitovati utorkom u teškoj konkurenciji?!

Foto Credits: Haberler

Od nove turske serije Baba / Otac se zaista mnogo očekuje. Uz seriju Suslu Korkuluk / Ukrašeno strašilo, jedna je od onih koje se iščekuju sa najvećim nestrpljenjem. Osnova za to naravno ima. Najavljena je ozbiljna radnja, dobra i kvalitetna serija sa zaista sjajnim glumcima.

Glavne uloge, oca i sina u ovom projektu će tumačiti Haluk Bilginer i Tolga Saritas. Prema prvim, još uvek nepotvrđenim informacijama, ova turska serija će se emitovati utorkom. Na taj način će imati konkurenciju u nekoliko zaista kvalitetnih serija.

Trenutno se utorkom emituju TV serije Destan / Legenda, Masumlar Apartmani / Apartmani nevinih i serija Sve o braku. Ovo je preliminarna ideja i informacija i moguće je da dodje do promene odluke čelnih ljudi ovog novog projekta. Od ranije je poznato da će se nova turska serija Baba / Otac emitovati na kanalu Show TV.

Ceo projekat se radi u produkciji kompanije OGM Pictures a na poziciji režisera je Cagri Bayrak. Radnja ove nove televizijske serije će doneti priču o porodici koja će se ponovo spojiti nakon avionske nesreće.

NOVO - Yalcin Hafizoglu u seriji Masum ve Guzel / Nevina i lepa

 By: Milt-TV Exposed