Cemre Baysel otkrila zbog čega je fanovi kritikuju

Cemre Baysel, koja je preuzela glavnu ulogu u TV seriji Senden Daha Guzel / Lepša od tebe, postala je jedno od imena koje je ostavilo traga u letnjem periodu kao veoma uspešan TV serijski par sa svojim partnerom Burakom Celikom.

Cemre Baysel otkrila zbog čega je fanovi kritikuju

Foto Credits: Dizilah

Glumica, koja je prošle sezone zajedno sa Aytacom Sasmazom glumila u TV seriji Baht Oyunu, u efektnom romantičnom komedijskom projektu, odnedavno preferira letnje serije.

Susret Cemre Baysel sa fanovima na Fox TV-u nastavio se još jednom romantičnom komedijom, Senden Daha Guzel. Glumica, koja se za intervju sastala sa Hakanom Genceom, jednim od novinara Hurriyeta, koristila je zanimljive izraze u svojim izjavama objavljenim na Youtube.

Objašnjavajući da veoma naporno radi i da je sve vreme na snimanju, Cemre je rekla da ne provodi mnogo vremena na društvenim mrežama, pa zbog toga dobija kritike od svojih fanova.

Glumica je rekla:

„Ne mogu da provodim mnogo vremena na društvenim mrežama. Zato su moji pratioci protiv mene i pomalo me kritikuju. Ne postavljam fotografije, ne mogu da objavim puno priča. Toliko sam zauzeta. Kada pogledam Twitter, vidim nešto, ali ne mogu da se zadržavam na tome.“.

Cemre Baysel, koja je na snimanjima od 15. godine, sada ima 23 godine i uspešnu karijeru već 8 godina. Rekavši da je glumačka profesija veoma teška, glumica je dodala:

„Biti glumica je zaista prijatno. Jako uživam. Ali tempo na setu je nešto drugo.“.

View this post on Instagram

A post shared by Cemre (@cemrebaysel)

NOVO - Furkan Palali ostvaruje svoj san!

By: TV Exposed