Furkan Palali ostvaruje svoj san!

Furkan Palali, koji je prešao iz manekenstva u glumu i postigao uspeh u ovoj oblasti, igrao je ulogu u TVB seriji Bir Zamanlar Cukurova / Bilo jednom u Čukurovoj.

Furkan Palali ostvaruje svoj san!

Foto Credits: Internet Haber

Najavljen je novi projekat Palalija, koji već dve sezone uspešno nastupa u serijama. Glumac Furkan Palali debitovao je 2017. godine sa serijom No. 309. a 2019. je nastavio svoju karijeru u TV seriji Benim Tatli Yalanim u kojoj je delio glavnu ulogu sa Asli Bekiroglu. Nakon ove serije, uspešni glumac je počeo da igra ulogu u TV seriji Bir Zamanlar Cukurova. Palali već dve sezone uspešno tumači lik Fikreta Fekelija u TV seriji Bir Zamanlar Cukurova.

Nedavno je otkriveno da će Furkan preuzeti ulogu u filmu. Međutim, nije saopšteno šta će ovaj film biti. Konačno su se pojavili detalji o tom projektu.

Prema novim vestim, Furkan Palali će preuzeti ulogu u filmu Canim Merkez, koji će snimati Statu Film. Film će biti objavljen na digitalnoj platformi. Film će režirati Hakan Kursun, a pored njega glume Ilayda Erkok, Goncagul Sunar i Duygu Mercan. Još uvek nema informacija o radnji ovog novog turskog filma.

Furkan, koji već duže vreme glumi u televizijskim serijama, rekao je pre nekog vremena da želi da u narednom poslu igra ulogu u filmu. Rekavši da želi da se odmori od TV serija, Palali će ostvariti svoj san filmom Canim Merkez.

NOVO - Serija Kardeslerim / Moja braća -  nova sezona nova uzbuđenja

By: TV Exposed