Turska serija Destan – Raste popularnost na društvenim mrežama a rejting zbunjuje!

Tok serije Destan / Legenda, koja se emituje na turskom kanalu ATV TV utorkom uveče, interesuje milione gledalaca. U seriji, koja je počela sa veoma visokim budžetom, blizu hiljadu ljudi radilo je na stvaranju veličanstvene atmosfere.

Turska serija Destan – Raste popularnost na društvenim mrežama a rejting zbunjuje!

Foto Credits: IMDB

Ebru Sahin očarava svoje fanove, posebno u scenama tuča, a iza toga stoje sati i sati treninga. Sa nastupima Edipa Tepelija i Selima Bayraktara koji donose veliki kvalitet, turska serija Destan svake nedelje vuče ogromnu bazu obožavalaca.

Kada je serija Destan / Legenda počela sezonu, dobila je veoma dobre ocene i nakratko osvojila prvo mesto kada je u pitanju rejting. Tri sestre su sve pokvarile, odnosno serija Uc Kiz Kardes. Dolazak serije Kanala D, koja se emituje već 8 nedelja, najviše je poremetila ritam Destana. Serija Legenda, koja je pala sa prvog mesta, nije mogla da spreči da joj kasnije padne rejting. Prolaskom vremena i dolaskom Ramazana, u poslednje vreme skreće pažnju ozbiljan pad gledanosti serije.

Rejting pada, varira i nastavlja da zbunjuje. Čak i ako se serija efektivno nastavi do kraja ove sezone, mora se istaći da nije lako reći da li će dobiti novu sezonu. Međutim, ova istorijska serija ima i veliki plus. Ovaj plus je zbog moći društvenih mreža.

Doslovno, TV serija Destan je kralj društvenih mreža. Sa 70.000 poruka podeljenih 12. aprila kada je emitovana poslednja epizoda, vidimo da je ova serija nadmašila svog najbližeg rivala za čak 4 puta!

Društvene mreže ne oslikavaju uvek najbolju sliku, ali nema dileme da u velikoj meri utiču na sudbine projekata.

NOVO - Serija Kaderimin Oyunu / Igra moje sudbine postaje sve zanimljivija

By: Milt-TV Exposed