Serija Kardeslerim / Moja braća - nova sezona nova uzbuđenja

Serija Kardeslerim / Moja braća koja se dve sezone emituje na ATV ekranima, potresla je publiku već u prvoj sezoni svojom teškom dramskom pričom.

Serija Kardeslerim / Moja braća -  nova sezona nova uzbuđenja

Foto Credits: DiziCentral

Serija je sa svojim nastavljenim epizodama brzo podigla gledanost i obezbedila drugu sezonu privlačenjem publike. Uprkos odvajanju od serije u drugoj sezoni i nekim promenama u priči, interesovanje za seriju Moja braća, koju je režirao SerkanIik nije opalo, a sada je dugo očekivana produkcija sa svojom trećom sezonom.

Snimanje serije, čija se nova sezona željno iščekuje, počeće uskoro. Ahu Yagtu, koja je dala život liku Suzan u ovoj TV seriji, izjavila je da su probe čitanja počele na njenom Instagram nalogu i objavila fotografiju sa njenim kolegom Celilom Nalcakanom.

Yagtu je ispod fotografije napisala sledeće:

„Danas smo radili čitanje scenarija. Kakva sjajna stvar, dobili smo sve što treba. Počinjemo ponovo tamo gde smo stali. Nikada nismo otišli, samo smo pauzirali i konačno smo se okupili.”.

Serkan Biri sedi u rediteljskoj fotelji TV serije Kardelserim / Moja braća, koja uključuje iskusne glumce kao i mlade uspešne glumce.

U trećoj sezoni serije ove TV serije, koja privlači veliku pažnju ne samo u Turskoj već i u inostranstvu, biće uvedene inovacije kako bi se obnovilo interesovanje i privukle druge gledaoce za seriju. Očekivanja su da će serija biti ambiciozna i dobro gledana i u novoj sezoni.

NOVO - Turska serija Alef kreće u osvajanje Evrope

By: TV Exposed