Koje su najčešće korišćene reči u objavama na društvenim mrežama o Canu Yamanu 2022. godine?!

Can Yaman je doživeo potpuno drugačiji skok u karijeri sa serijom Erkenci Kus. Dok se romantična humoristična serija, u kojoj se pred kamerama pojavio sa Demet Ozdemir, emitovala u mnogim zemljama, oboje glumaca su postali poznati širom sveta!

Koje su najčešće korišćene reči u objavama na društvenim mrežama o Canu Yamanu 2022. godine?!
Koje su najčešće korišćene reči u objavama na društvenim mrežama o Canu Yamanu 2022. godine?!

Foto Credits: Internet Haber

U međuvremenu je bilo posebno interesovanje u Italiji, posebno prema Canu Yamanu. Komentari i deljenja italijanskih fanova o glumcu takođe su privukli pažnju na društvenim mrežama.

Can Yaman, koji je umnožavao broj fanova u zemlji emitovanjem svoje serije na italijanskim televizijama, posle nekog vremena je počeo da dobija ponude ovdašnjih producenata. Can, koji je igrao u TV seriji Bay Yanlis / Gospodin pogrešni, uzeo je predah u Italiji nakon ranog finala ove turske serije. Prvo je glumio u reklami za testeninu koju je snimio poznati turski reditelj Ferzan Ozpetek. Kasnije je Yaman, lice različitih brendova, sklopio ugovore o serijama sa proizvođačima. Jedna od TV serija koje je igrao počela je da se emituje u Italiji nedavno. Yaman, koji je u Italiji više od dve godine i ovde nastavlja svoje projekte, oduševljeno je dočekan od strane svojih obožavalaca u zemlji.

Inače, Can Yaman, koji je sklopio dogovor sa Disney Plusom i igraće u njihovoj seriji El Turco, popularan je i u latino zemljama. Hiljade komentara i deljenja obožavatelja glumca drže ga na dnevnom redu kao popularno ime na društvenim mrežama.

Adba.tv, jedan od servisa za merenje društvenih medija, skenirao je najčešće korišćene reči u objavama koje su posvećene glumcu 2022. Rezultate možete videti na fotografiji u nastavku. Emodžiji koje koriste fanovi Cana Yamana i reči na različitim jezicima takođe pokazuju njihovo divljenje, ljubav i pohvale za glumca. Reči ljubavi prema Yamanu možete videti na skoro svim jezicima...

NOVO - Ilayda Alisan će podići svest svojom novom serijom Ates Kuslari!

By: TV Exposed