Turska serija The Protector - radnja četvrte sezone

Četvrta sezona turske serije The Protector će biti emitovana u prvoj polovini jula. Očekuje nas deset uzbudljivih epizoda. Poznato je i šta publika može da očekuje od nove sezone. Sedmi besmrtnik je spalio grad vatrom svoje osvete. Skoro ceo Istanbul se predao besmrtnicima sem jedne osobe – Zaštitnika (The Protector). On sada mora da menja ...

Turska serija The Protector - radnja četvrte sezone

Četvrta sezona turske serije The Protector će biti emitovana u prvoj polovini jula. Očekuje nas deset uzbudljivih epizoda.

Poznato je i šta publika može da očekuje od nove sezone. Sedmi besmrtnik je spalio grad vatrom svoje osvete. Skoro ceo Istanbul se predao besmrtnicima sem jedne osobe – Zaštitnika (The Protector). On sada mora da menja istoriju čovečanstva, da utiče na zaštitnike i same besmrtne. Ima samo jedan izbor – mora uspeti.

U ovoj sezoni svet glavnog junaka će se mnogo promeniti. Zeynep, koja je uvek na strani Hakana, sada će se boriti protiv njega! Zaštitnik će pronaći podršku u neprijateljskim redovima, i biti primoran da probudi drugog besmtrnog da bi postigao svoje ciljeve. Ravnoteža rivala će se u potpunosti izmeniti... Rat dobra i zla će se odvijati u prošlosti i sadašnjosti.

Hakan ulazi u poslednje suočavanje sa Faysalom u sadašnjosti i prošlosti.

By: TV Exposed