Hande Dogandemir najavila nove projekte

Turska glumica Hande Dogandemir bila je jedna od vodećih uloga u projektu Hayat Bugun / Život danas, koji se emitovao na ekranima Show TV-a sredom uveče.

Hande Dogandemir najavila nove projekte

Foto Credits: IMDB

Kada gledanost ove turske serije nije bila dobra, doneta je konačna odluka o finalu. Hayat Bugun će biti na ekranu poslednji put ove nedelje. Ova turska serija, koja će sa svojom 8. i završnom epizodom biti pred publikom ove sedmice, predstavljen je kao prva svetska adaptacija serije pod nazivom New Amsterdam / Novi Amsterdam, koja je svojevremeno privukla veliku pažnju u SAD i bila veoma gledan projekat.

Za turski projekat je škola pretvorena u bolnicu, a mnogi građani su tu postavku zamenili za pravu bolnicu. Bila je velika nesreća što će serija, koja je nastala sa tako važnom produkcijom, postavkom u koju je uloženo mnogo truda i u kojoj glume veoma značajna imena, završiti u 8. epizodi. Uz Ulasa Tuna Astepea, Hazar Erguclu i Tansela Ongela, Hande Dogandemir je bila jedna od glavnih uloga u seriji.

Hande Dogandemir, koja je igrala lik specijaliste hitne pomoći Derin, izvela je glumu koju do sada nije igrala u svojoj karijeri i opisala je kao veoma tešku profesiju. Za konačnu odluku oko serije, glumica je rekla: „Doći ćemo do finala u osmoj epizodi. Upoznali smo se sa veoma lepom ekipom, u veoma lepoj priči. Sada postoje novi projekti.”.

NOVO - Yusra Geyik pred novim izazovom u karijeri

By: TV Exposed