Halil Ibrahim Ceyhan potvrdio drugu sezonu serije Kirli Sepeti

Halil Ibrahim Ceyhan, koji je prisustvovao dodeli Turskih omladinskih nagrada i bio veoma srećan što je dobio nagradu za najboljeg glumca, karijeru nastavlja u TV seriji Kirli Sepeti.

Halil Ibrahim Ceyhan potvrdio drugu sezonu serije Kirli Sepeti

Foto Credits: Haberler

Glumac, koji je bio uzbuđen zbog nagrade koju je dobio i koju je doživljavao kao nagradu za trud koji je uradio, svoje osećanje izrazio je rečima:

Veoma sam srećan, zaista me raduje što nas ljudi cene i to dokazuju ovakvim pokazivanjem ljubavi i da naš rad dopre do njih. Mislim da je to nagrada za rad koji radimo.”.

Halil Ibrahim Ceyhan, koji je igrao i igra lik Murata u TV seriji Kirli Sepeti i ponudio novo uzbuđenje svojim fanovima nakon TV serije Emanet, među imenima o kojima se priča na društvenim mrežama svojim uspehom.

Nastavlja srećan i raspoložen

Glumac, koji ima široku bazu obožavatelja i nastavlja da privlači veliku pažnju u inostranstvu, dao je dobre vesti o TV seriji Kirli Sepeti.

Halil Ibrahim Ceyhan, koji je najavio da će se serija nastaviti u drugoj sezoni nakon uspešne prve sezone, rekao je:

„Serija ide odlično, nastavljamo sledeće godine, biće nam druga sezona. Moji prijatelji glumci i producentska kuća su veoma dobri. Nastavljam svoj život srećno.".

 

NOVO - Burak Yoruk o svom liku i nastavku serije Tas Kagit Makas

By: TV Exposed