Sumeyye Aydogan će tokom leta glumiti u novoj seriji

Serija Tacsiz Prenses, emitovana na Fox TV-u dobila je ocene daleko ispod očekivanja. Serija se rano oprostila od sezone i navedeno je da će se na leto ponovo sastati sa publikom.

Sumeyye Aydogan će tokom leta glumiti u novoj seriji

Foto Credits: Sabah

Međutim, razumelo se da glavni glumci Ismail Hacioglu i Sumeyye Aydogan neće biti u novom procesu i da će se priča pokušati da se nastavi na sasvim drugačiji način.

Sporazum Sumeyye Aydogan sa TV serijom Donence, koja će se emitovati na Kanalu D tokom letnjeg perioda, nije prošao nezapaženo. Aydogan, koja će se ponovo sastati sa Canerom Topcuom u jednom projektu, postala je popularna ličnost prošlog leta u seriji za mlade pod nazivom Duy Beni / Čuj me.

Glumica, koja ima priliku da pokaže svoje talente i o kojoj se priča sa likom Melise, igranom u seriji Duy Beni, ovog leta će se pred kamerama naći sa još više iskustva. Očigledno je da će glumici biti bolje da glumi u letnjim serijama dok je još na početku karijere. Zato što letnje serije imaju zabavniji, šareniji i opuštajući stil od produkcija zimske sezone.

Nova serija Donence

Sumeyye Aydogan, koju ćemo gledati u TV seriji Donence sa likom po imenu Gece, preuzima važnu odgovornost kao glavna ženska uloga u seriji koju je Kanal D planirao sa velikim očekivanjima.

U kvartu Foča u Izmiru, poznatom po prirodnim lepotama, uskoro će početi snimanje turske TV serije Donence, koja se može izraziti i kao izuzetna adaptacija, koja je dobila nagradu iz Kana. Takođe je važno da je serija, u kojoj se nastavlja potraga za glumcima, projekat produkcione kompanije Kanala D.

Zato što su ovakvi projekti isplativiji, a niski troškovi su pozitivan faktor da mogu duže da ostanu na ekranu u letnjem periodu.

NOVO - Nilperi Sahinkaya je glavna glumica serije Derin Mor

By: TV Exposed