Snimanje 4. sezone serije Istine i laži odloženo zbog pandemije

Kako na ceo svet tako i na seriju  „Istine i Laži“ korona virus je uticao negativno. Snimanje 4. sezone serije koje je bilo predviđeno  za maj a odloženo  usled pandemije i dalje je neizvesno. U jednom intervjuu glumac Milan Kalinić je izjavio: „Situacija sa korona virusom strašno je uticala na glumce. Profesije poput naše, uz ...

Snimanje 4. sezone serije Istine i laži odloženo zbog pandemije

Kako na ceo svet tako i na seriju  „Istine i Laži“ korona virus je uticao negativno. Snimanje 4. sezone serije koje je bilo predviđeno  za maj a odloženo  usled pandemije i dalje je neizvesno.

U jednom intervjuu glumac Milan Kalinić je izjavio: „Situacija sa korona virusom strašno je uticala na glumce. Profesije poput naše, uz pevače i ugostitelje najviše su pogođene ovom pandemijom. Mi živimo od predstava, tezgi, serija i filmova. Nemamo stalni izvor prihoda koji će nam biti neka garancija. A kad sve ovo prođe, stvari se neće preko noći vratiti na staro. Za državne i opštinske budžete, sport će biti na pretposlednjem, a kultura na poslednjem mestu. Glumcima će biti jako teško. Eto, ovog leta trebalo je da počnem sa snimanjem nove sezone serije Istine i laži, a sad je pitanje šta će sa time biti. Dodatno, ko će moći da izdvoji pare za predstavu i ko zna koliko će koštati ulaznice kada sezona konačno počne. A i ko zna kada će se sve završiti. Optimista sam, ali uopšte nije lako”.

By: TV Exposed