Ozan Dolunay krajem avgusta na TV ekranima

Ozan Dolunay, koji je rođen u Ankari 1990. godine, privukao je pažnju sa nekoliko zapaženih uloga. Glumac, koji je karijeru započeo TV serijom Tatli Kucuk Yalancilar  2015. godine, imao je priliku da učestvuje u projektima koji su efikasniji od drugih u proteklih 7 godina.

Ozan Dolunay krajem avgusta na TV ekranima

Foto Credits: Al Bawaba

Ovaj turski glumac koji ume da impresionira svojim uspešnim nastupima u projektima u kojima učestvuje, iskustvo je sticao u projektima kao što su Oyunbozan, Yuksek Sosyete, Lise Devriyesi and Darisi Basimiza.

Zalim Istanbul / Okrutni Istanbul je bila serija koja je Ozanu Dolunayu donela veliku popularnost. U ovom projektu među istaknutim mladim glumcima bili su Bahar Sahin, Berker Guven, Sera Kutlubey, Idris Nebi Taskan i Simay Barlas i Ozan Dolunay.

Serija Zalim Istanbul je učinila da ova mlada imena budu visoko cenjena, a producenti su im nudili projekte jedan za drugim. Ozan Dolunay je dobijao mnoge ponude za projekte i nove uloge u poslednje 2 godine.

Ozan, koji je preuzeo glavnu ulogu u TV seriji Dobri i loši dani sa Elcin Sangu i Yasemin Allen 2020. godine, imao je nesreću što je projekat trajao samo 6 epizoda. Glumac, koji je doživeo sličnu situaciju ove sezone u produkciji Misafir / Gost televizije Fox, u njoj je bio partner sa Hazal Kayom i Bugrom Gulsoyem.

Dolunay, kojeg smo gledali i u TV seriji Bize Ayiran Cizgi / Linija koja nas razdvaja, izabran je za glavnu ulogu u filmu Merve Kult.

U projektu pripremljenom za Kanal D i koji se očekuje da bude objavljen krajem avgusta, gledaćemo par Ozan Dolunay i Berrak Tuzunatac u glavnim ulogama. Ostaje da vidimo da li će i koliko ovaj projekat biti uspešan i zapažen.

NOVO - Bertan Asllani u Arasa Buluta Iynemlija u novoj seriji

By: Milt-TV Exposed