Kraj za tursku seriju Hayat Bugun | Život danas

Turska serija Hayat Bugun | Život danas je najavljivana dosta optimistično. Velika očekivanja praktično ni u jednoj epizodi nije uspela da ispuni.

Kraj za tursku seriju Hayat Bugun | Život danas

Foto Credits: IMDB

Serija Hayat Bugun | Život danas je projekat koji predstavlja tursku adaptaciju popularne američke serije New Amsterdam | Novi Amsterdam. Orginalna verzija je veoma popularna i rado gledana, dok turska adaptacija projekta predstavlja pravi mali neuspeh za Show TV, kanal, na kom se serija emituje.

Premijera ovog projekta koji se radi u produkcije kompanije O3 Medya je bila 19. oktobra, a prema sada već potvrđenim informacijama, serija će potrajati nešto duže od dva meseca. Odluka o finalu serije je doneta i od nje ćemo se oprostiti pre kraja ove kalendarske godine. Razlog za ovako brzo finale je nizak rejting, koji je praktično pratio i prati seriju kroz ceo ekranski život.

Podsećamo, u centru pažnje turske serije Hayat Bugun | Život danas je glavni lekar Bariš Guvener. On biva prebačen u bolnicu u Hisaronu, najstariju i najznamenitiju bolnicu u Istanbulu. To je u isto vreme i jedna od najboljih bolnica. Hisaron prolazi težak period sa dolaskom mladog doktora idealiste, koji ima razne, mnoge i moderne ideje. Cela priča bolnice počinje da se piše ispočetka. Dok Bariš bude pokušavao da podigne bolnicu na noge i vrati joj stari sjaj, boriće se i sa teškoćama u sopstvenom životu, a ući će i u napornu borbu za pacijente zajedno sa kolegama čija srca ponaosob pokušava da osvoji.

Bolje rečeno, pokušavao je, pošto se priča u ovoj turskoj seriji završava u epizodi 9.

NOVO - Gokce Bahadir i zvanično uz Selahattina Pasalija u novoj seriji Omer

By: TV Exposed