Gokce Bahadir i zvanično uz Selahattina Pasalija u novoj seriji Omer

Dileme više nema, Gokce Bahadir će raditi na novoj televizijskoj seriji, koja će doneti veoma zanimljivu priču. Prenosimo celu informaciju i sve što je do sada poznato na ovu temu.

Gokce Bahadir i zvanično uz Selahattina Pasalija u novoj seriji Omer

Foto Credits: Internet Haber

Kompanija OGM Pictures nastavlja pripreme za rimejk popularne izraelske serije Shtisel, koja donosi priču o životu tradicionalne porodice. Režiser turske verzije serije je Cem Karci, koji je dobro poznat gledaocima iz projekata Karaday i Hercai. Nakon završetka snimanja serije Terzi / Krojač za Netflix, on je otpočeo snimanje nove serije za istu produkcionu kompaniju, ali ovaj put za TV kanal.

Stigle su i nove informacije o seriji Omer, u kojoj će glavnu uloge tumačiti Gokce Bahadir i Selahattin Pasali. Baris Falay je potpisao ugovor za rad u ovom projektu. On će tumačiti lik oca glavnog protagoniste Omera, kog će glumiti Selahattin Pasali, koji je imam po imenu Resat. Merve Dizdar će u ovoj novoj seriji tumačiti lik Emine, Omerove sestre i majke petoro dece. Najpre je ova uloga ponuđena Gulcin Kultur, ali je kasnije odlučeno da ona glumi drugu sestru likova Emine i Omera, koja se zove Gamze.

Radnja serije će pratiti Omera, koji će se zaljubiti u stariju ženu od njega. Ova ljubav će promeniti kurs njegovog života i posvećenost muslimanskoj porodici. Poznato je i da je u priči serije, razlika u godinama između partnera devet godina.

Prema ranijim najavama, nova turska serija Omer će se emitovati na kanalu Star TV.

NOVO - Otkriven datum premijere novog projekta Bensu Soral

By: TV Exposed