Otkriven datum premijere novog projekta Bensu Soral

Bensu Soral, glavna glumica u TV seriji Tuzak / Klopka, koja se emituje sredom uveče na ekranima tv8, vratila se na setove serije posle duže pauze.

Otkriven datum premijere novog projekta Bensu Soral

Foto Credits: Internet Haber

U novoj sezoni, Bensu Soral je postala partnerka Akinu Akinozu u TV seriji Tuzak. Dok se očekivalo da će priča o seriji emitovanoj na tv8 biti veoma efektna, čak je i Talat Bulut, jedan od glavnih glumaca, priznao da je imao problema sa scenarijem. Kada priča o seriji nije izdržala, gledanost je bila loša i izneli su se navodi da će biti finala u 13. epizodi.

Za Bensu Soral treba reći da nakon serije Cam Tavanlar, projekat Tuzak nije mogao da obezbedi izlaz koji je tražila. Ipak, čini se da će biti veliko interesovanje za film mlade glumice Ozel Ders / Privatna lekcija, koji će biti emitovan na digitalnoj platformi Netflix. Čini se da Soral privlači veliku bazu fanova sa inteligentnim ženskim likom po imenu Azra u projektu, koja svojom pričom na osnovu muško-ženskih odnosa privlači interesovanje.

Objavljen je trejler filmskog projekta Ozel Ders, koji govori o testiranju lika Azre, koja mladima daje taktiku o životu i odnosima, sa sopstvenim ljubavnim životom, a prevagnula je ideja da je Bensu Soral zaslužila ulogu.

Za Bensu, koja nije mogla da pronađe ono što je očekivala u seriji Klopka, očekuje se da će film pod nazivom Ozel Ders pružiti dobru odskočnu dasku. Njeni fanovi su već počeli da dele pozitivne poruke na društvenim mrežama. Premijera ovog filma će biti 16. decembra, dakle za nešto više od dve nedelje.

NOVO - Serija Bir Peri Masali / Bajka se značajno popravila?!

By: TV Exposed