Murat Boz o seriji Zeytin Agaci

Murat Boz je postao sve popularniji zbog svoje glume, ali i svog pevanja. Sada je dodao sve popularniju seriju Zeytin Agaci projektima u kojima se do sada pojavio.

Murat Boz o seriji Zeytin Agaci

Foto Credits: Internet Haber

Murat Boz, koji je glumio sa Tubom Buyukustun u seriji Zeytin Agaci / Maslinovo drvo, koja se 28. jula susrela sa publikom na Netflixu, asertivno je govorio o ovoj seriji!

Boz, koji se na sceni dokazao kao popularan pevač, a potom napredovao kao glumac, skrenuo je pažnju svojim rečima o seriji Maslinovo drvo u kojoj je igrao. Posebno je to što je bio u glavnoj ulozi sa Tubom Buyukustun povećalo interesovanje za seriju ali i za Murata.

U seriji Zeytin Agaci / Maslinovo drvo, koja je snimljena u 8 epizoda, Seda Bakan i Boncuk Yilmaz su takođe zapažena imena. Dok je doživljavao uzbuđenje zbog ove serije, Murat Boz je objasnio i razloge za učešće u ovom projektu i podelio mišljenje da je to posao koji će i publika voleti. Murat nije krio da se iznenadio kada je video ekipu.

„Za mene je to bio sasvim drugačiji posao, takvog posla nije bilo u mojoj karijeri. To je bio jedan od glavnih razloga zašto sam prihvatio. Ali i tamo je situacija veoma interesantna. Kada pogledate glumačku ekipu, svi su zaista sjajni. Mislim da sam savladao ulogu. Publika će voleti ovaj projekat. Mislim da je to drugačiji posao koji se u skorije vreme nije radio“, rekao je Boz i priznaje da mu je bilo iznenađujuće što je u svom okruženju u seriji imao Rizu Kocaoglua, Firata Tanisa, Serkana Altunoraka i Fusun Demirel.

View this post on Instagram

A post shared by Murat Boz (@muratboz)

NOVO - Irem Helvacioglu raskinula i novu vezu?!

By: TV Exposed