Irem Helvacioglu raskinula i novu vezu?!

Irem Helvacıoglu, koja je postala veoma popularna sa likom Nefes u TV seriji Sen Anlat Karadeniz, došla je do izražaja potezom koji je napravila sa svog naloga na društvenim mrežama.

Irem Helvacioglu raskinula i novu vezu?!

Foto Credits: IMDB

Irem Helvacioglu, o kojoj se pričalo i zbog prve turske serije Disney Plusa, Kacis / Bekstvo, prisustvovala je otvaranju digitalne platforme 14. juna sa svojim dečkom i privukla veliku pažnju svojim pozama.

Pre toga, objavom koju je napravila za Novu godinu otkriveno je da je raskinula sa bivšim dečkom, koji je bio arhitekta. Irem ga je tada iznenada izbrisala sa društvenih mreža, iznenadivši sve!

Irem Helvacıoglu je nakon te veze već neko vreme sa kuvarom Yolacom Ozcanom. Činjenica da je par podelio svoje ljubavne poze na Instagramu je nešto što fanovi Irema Helvacioglu nisu očekivali. Zato što glumica skoro nikada nije delila svoju prethodnu vezu, odnosno objave sa bivšim dečkom. Glumica, koja od nedavno aktivnije koristi svoju Instagram stranicu, nedavno se na rođendan sastala sa svojim momkom Yolacem Ozcanom i ponovo iznenadila obožavaoce svojim ljubavnim pozama.

Međutim, stiče se utisak da i ova veza nema srećan kraj. Helvacioglu je pre nekoliko dana izbrisala sve svoje fotografije sa Yolacem Ozcanom sa svoje Instagram stranice. Glumica je ovim potezom stvorila i utisak da su raskinuli. Uprkos činjenici da je Irem Helvacioglu izbrisao njene fotografije sa Ozcanom, nije prošlo nezapaženo da ga ona i dalje prati na Instagramu.

S druge strane Ozcan nije obrisao svoje fotografije sa Irem i prati je i dalje na ovoj društvenoj mreži.

NOVO - Nova sezona serije Yargi donosi nova iznenađenja!

By: TV Exposed