Pametni potezi scenarista turske serije Yali Capkini

Početkom 2023. godine očekivalo se da će biti nekih promena u seriji Yali Capkini / Vodomar. To se upravo i dešava u epizodama 16 i 17.

Pametni potezi scenarista turske serije Yali Capkini

Foto Credits: Internet Haber

U ovom trenutku, vidimo da su scenaristi počeli da otkrivaju nove likove kako bi priču učinili popularnom sa različitih aspekata. Bila je važna odluka to što će se priča proširiti u 16. epizodi sa likom Defne koju igra Mine Tugay. Tugay je ponovo pokazala svoj kvalitet svojim iskustvom i njeni fanovi su se sa velikim zadovoljstvom ponovo vratili na ekran da gledaju omiljenu glumicu. Iako će se lik Defne pojaviti u seriji na kratko, to je scenaristima dalo priliku da se otvore u priči.

Opet, da bi se pojačala moć i efektivnost scenarija, lik po imenu Efe će se takođe pojaviti u priči serije Yali Capkini. Bilo je zanimljivo i to što će lik Efea igrati iskusni glumac kao što je Firat Celik, kojeg već dugo nismo videli na TV ekranu. Ljubitelji serije sa nestrpljenjem iščekuju kako će lik Efe ući u priču sledeće nedelje. Lik Efe, koji je planiran da bude u seriji do 5 epizoda, čini se da će imati veći uticaj na seriju, odnosno njenu radnju od Defne.

Dok scenaristi serije Yali Capkini veoma uspešno nastavljaju priču, dodavanjem ovakvih novih likova, oni otvaraju priču i povećavaju radoznalost publike napravljenim inovacijama, a povezivanje poznatih imena sa serijom obezbeđuje da se o seriji sve više priča na društvenim mrežama i na internetu.

View this post on Instagram

A post shared by Firat Celik (@firatcelik)

NOVO - Firat Celik u seriji Yali Capkini

By: TV Exposed